Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Биографичен филм за музикалния импресарио и мениджър на "Бийтълс" Брайън Ъпстейн в културната революция на 60-те години ще снима режисьорът Йонас Акерлунд. Филмът се нарича Midas Man – с препратка към цар Мидас от древногръцката митология, който превръща в злато всичко, до което се докосне.

Мъжът, който често е бил наричан "петия бийтълс", навлиза в музикалната индустрия, когато е на 25 г. В продължение на 7 години той прави блестяща кариера, с пръст в съдбите на редица бъдещи звезди – освен като мениджър на "Бийтълс" Ъпстейн работи с "Джери и Пейсмейкърс" и Сила Блек, помага за популяризирането също на Джими Хендрикс, "Дъ Ху" и "Пинк Флойд". Възходът на Ъпстейн прекъсва със смъртта му, която настъпва на 32 г. от свръхдоза наркотици.

"Историята на Брайън Ъпстейн има всичко, което търся в един сюжет. За мен всичко е свързано с уникалността на Брайън – казва режисьорът Йонас Акерлунд. – Изумително е, че той сякаш е знаел всяка стъпка от пътя, която никой друг не е знаел, видял е неща, които никой друг не е видял. Визионерството му е впечатляващо, той е създал култура, която не е съществувала.

Филмът по-скоро прилича на обиколка на ума на Брайън и какво е да бъдеш него, отколкото на това как едно нещо води хронологично до друго. Искам да го върна към живота."

"Брайън Ъпстейн е живял епично. Бил е забележителен човек, чиято работа е била да направи другите по-забележителни. Йонас Акерлунд е идеалният режисьор за Midas Man. Той има рокендрол сърце", казва продуцентът на филма Тревър Бийти.

Midas Man ще бъде заснет в Лондон, Ливърпул и САЩ и е планирано да излезе през 2021 година.

"Площад Славейков"

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.