Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Заместник-министърът на външните работи Петко Дойков постави въпроса за отваряне на граничните пунктове по общата ни граница с Гърция на среща с гръцкия посланик Димитриос Хронопулос, съобщи Министерството на външните работи.

Днес посланикът е бил поканен в МВнР във връзка с новите правила за влизане в южната ни съседка.

Заместник-министър Дойков е подчертал тежката ситуация на ГКПП-Кулата-Промахон, образувалите се дълги опашки, което причинява огромно неудобство на хората. От българска страна е бил поставен и въпросът за създаване на отделни коридори на границата за граждани на Европейския съюз и за трети страни, за да бъде по-бързо преминаването.

Посланик Хронопулос е изразил съжаление за ситуацията и обяснил, че новите правила за влизане в Гърция се отнасят за всички граждани независимо от тяхната националност и целят да се контролира ситуацията с коронавируса след отварянето на страната за чужди туристи.

Посланик Хронопулос се е ангажирал да предаде поставените от българската страна въпроси в Атина и е изразил надежда да бъде намерено бързо решение.

Коментари

А нашият представител, изяснил ли му е на посланик Хронопулос,..

...че гражданите са от всякакви националности но все пак стоят и чакат на наша територия, а не на гръцка? Не е етичноние да обираме проблемите само, защото гърците искат всичко да им е подредено. Ако държат толкова на подредеността нека опашките да стоят в гръцка територия.

Тия ни направиха на маймуни.

Тия ни направиха на маймуни. Не стига, че отиваме там да си оставим парите и да печелят от нас, ами ни разиграват като трета категория хора
Йовко Манолов's picture
Йовко Манолов
jovko.manolov71

Ами

щото сме си маймуни.Ако бяхме хора,критични и смели,нямаше да позволим на мафията ни да бетонира и чалгализира цялото ни Южно Черноморие и да го направи неприятно и непригодно за почивка!Без ред,спокойствие и привлекателност!Ако не бе тъй,българите щяха да си почиват у нас!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.