Новият брой на списание „Клуб Z“ отново е на пазара на 1-во число на месеца. Традиция, която възнамеряваме да спазваме и в бъдеще. И след като новият брой вече е в разпространителската мрежа, а може да бъде намерен и в удобния МАГАЗИН на сайта ни на хартия или PDF, няма причина да не продължим и с друга традиция – играта, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания.

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Прозорец“ - „СС войските в бой“ от Паул Хаусер.

В историята на Втората световна война около СС войските витаят толкова митове и легенди, че за някои те изглеждат като еквивалент на съветските гвардейски части, смели войници, които се сражават до последна капка кръв и никога не се предават. Други виждат в структурата, тактиката и въоръжението им първообраз на модерните специални сили. За трети те са просто част от престъпния „Черен корпус“ на Химлер СС.

Създавайки военизираните части на СС, идеята на Хитлер и на Химлер е да имат на разположение паралелна на вермахта армия „за решаване на вътрешнополитически задачи“. Както много неща в Третия райх обаче и СС войските се развиват по съвсем друг начин.

В тази книга създателят им Паул Хаусер разказва за бойния път на СС войските в годините на Втората световна война...

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 1 юли 2020 г.

Край – 1 август 2020 г.

Награди:

► „СС войските в бой“ от Паул Хаусер, издателство „Прозорец“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 6 и 7 за 2020 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 7 за 2020 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 август 2020 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!