Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев внесе нови важни уточнения по темата КТБ. На личния му сайт се появи поредно съобщение, което публикуваме дословно заради високата обществена значимост на темите, които засяга:

Във връзка с появата на редица мои фалшиви профили в различни социални мрежи, искам да подчертая, че правя своите коментари и изразявам позицията си онлайн единствено чрез личния си сайт www.vassilev.bg.

Към настоящия момент нямам регистрации в социалните мрежи. Опитите на някои от създателите на фалшиви профили да ми приписват скандални мнения и твърдения приемам като поредната преднамерена провокация, която има за цел да компрометира оздравяването на КТБ АД.

Цветан Василев

Проверка на Клуб Z във фейсбук установи, че наистина в социалната мрежа има доста профили, използващи името Василево.

Една от тях е Цветан Василев - Tzvetan Vassilev Обществена личност. Има и друг профил само с името Цветан Василев. Стената му е недостъпна и за да се види информацията е необходимо да се изпрати покана за приятелство. На снимката на профила е публикувана популярно изображение на банкера в немилост от времето когато той все още не си бе обръснал мустака.

Съдържанието на новото уведомление от Цветан Василев е любопитно най-вече заради факта, че той все още не е коментирал абсолютно нищо по последните действия от пиесата "КТБ". Банкерът досега не е казал и дума за резултатите от проверката на тримата световни одитори, съдържаща препоръка за отписване на 4,222 млрд. лева кредити на банката, нито за актуалният за деня отказ на ГЕРБ да спасява банката. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.