Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Положителен тест за коронавирус на главния архитект на община Благоевград Васил Тинчев принуди здравните власти да затворят за 24 часа сградата на общината в града. Тинчев е бил на работа в четвъртък, когато получил оплаквания и се прибрал в дома си. Направеният тест установил наличие на коронавирус. Той е настанен в инфекциозното отделение на болницата с бронхопневмония, съобщи бТВ. 

Главният архитект е имал контакти с много хора през последните си работни дни. Регионалната здравна инспекция ще издирва контактните лица. 

Повече от 60 души, които работят в общината, ще бъдат тествани за COVID-19. Сградата ще остане затворена до излизането на резултатите. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.