В края на "страстна" за клуба и феновете му седмица, "Левски" удари ново дъно - 1:1 срещу "Локомотив" (Горна Оряховица) на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". В последните дни ръководството на клуба и феновете се изпокараха, а собственикът Спас Русев обяви, че напуска и е готов да предаде акциите си на друг.

В слаб мач Бабатунде Адениджи откри в 47-ата минута, но в 58-ата Рахави Кифуети изравни, Локо удържа атаките на домакините и си тръгна с точка.

А за "Левски" предстои още една "страстна" седмица в средата на която тимът гостува на "Дунав" (Русе) в Разград, а в края е дербито срещу ЦСКА-София. Днес "червените" спечелиха в Стара Загора и сега преднината на "сините" на второто място е само 3 точки.

Не тръгна по вода на новото име на стадиона в квартал "Подуяне". Публиката също бе малко - между 2 и 3 хиляди зрители, въпреки призивите феновете да са поне 5000, за да може клубът да спечели от домакинството си.

За капак малко преди първия съдийски сигнал имаше токов удар и угасна осветлението. Сякаш нищо не е с "Левски" тези дни.

От началото на пролетния полусезон "сините" са взели само 1 точка от две срещи. И днес играта им не вървеше. Те имаха инициативата, но не може да се каже, че са създали много положения за гол.

След срещата треньорът на "Левски" Елин Топузаков намекна, че ще подаде оставка, ако лошите резултати продължат. 

"Не сме направили нищо особено", пък каза наставникът на "Локомотив" Иван Колев.