"Направихме бой група #NOTNSYNC - Григор Димитров, Томи Хаас, Дейвид Фостър".

Това написа във фейсбук Роджър Федерер и публикува видео в подкрепа на твърдението. На клипчето се вижда как Маестрото, Гришо и Хаас формират вокално трио, а на пиано им свири прочутият музикален продуцент и композитор Дейвид Фостър.

Забавляват се на парти по време на Откритото първенство на Австралия по тенис. Часове по-късно на Димитров предстоеше мач от третия кръг срещу Ришар Гаске.

Федерер и компания пеят Hard to Say I'm Sorry, един от великите хитове на групата "Чикаго", песен №1 в САЩ в началото на 80-те години. Фостър, който е работил с бандата като продуцент и автор на песни, е написал парчето заедно с вокалиста Питър Сетера.

Канадецът 16 пъти е печелил "Грами", а списъкът му със звезди е огромен и включва някои от най-големите в шоубизнеса от няколко поколения.

Любопитно е, че часове по-рано тв каналът "Евроспорт" пусна блиц интервю със забавни въпроси към Григор Димитров. На питане пее ли, българинът отговаря, че "пее ужасно, всъщност не може да пее".

Но пък има от кой да взема уроци, при това безплатно - Никол Шерцингер. Дори звезда като нея обаче не е пяла Hard to Say I'm Sorry под акомпанимента на Дейвид Фостър.