Още двама футболисти от отбора на ЦСКА, спечелил от трета дивизия Купата на България през миналата година, си тръгват от ЦСКА-София, официално обяви клубът.

По взаимно съгласие са разтрогнати договорите на доскорошния капитан Борис Галчев и на вратаря Анатоли Господинов. Така те са свободни да си търсят нови отбори.

Галчев изпадна в немилост през есента, когато в тв интервю разкритикува чужденците на "Българска армия". Отстраниха го, а след това бе върнат в състава, но личеше, че доверието от халфа е снето. Че той няма в бъдеще стана ясно от интервю на Гриша Ганчев по Нова телевизия, в което собственикът на "червените" обяви, че е "зачеркнал Галчев с дебелия фулмастер".

Анатоли Господинов пък явно не е доволен със статута си на твърда резерва на титуляря Георги Китанов е и решил също да си стегне багажа.

Засега в ЦСКА няма нови футболисти, но се чакат поне двама чужденци през следващата седмица, когато отборът заминава на лагер в Испания. Същевременно може още играчи да си тръгнат от ЦСКА или да бъдат преотстъпени.