Американскатапорно звезда Джесика Дрейк обвини кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп в сексуален тормоз.

На пресконференция в Лос Анджелис Дрейк посочи, че това е станало преди около 10 години, по време на състезание по голф в град Тахо, щата Калифорния.

Джесика Дрейк даде пресконференция с адвокатката Глория Олред. Снимки БГНЕС

Според актрисата от филми за възрастни, бизнесменът ѝ предлагал пари, за да получи интимна близост. Тя отхвърлила предложението.

"Той флиртуваше с мен и ме покани заедно да отидем на голф игрището. Аз се съгласих. Тогава той ми поиска телефонния номер и аз му го дадох. По-късно същата вечер ме покани в апартамента си. Казах му че не бих искала да бъда сама и отидох с още две жени. Когато влязохме, той здраво стисна всяка от нас, прегърна я и я целуна, без да иска разрешение", казва Дрейк.

Джесика в... работна атмосфера

Според нея, Тръмп е бил по пижама по време на срещата, на която присъствали и бодигардове. След около половин час жените си отишли.

Актрисата твърди, че след това й позвънил Тръмп или негов представител. В телефонен разговор й били предложени 10 000 долара и възможността да използва частния самолет на милиардера в замяна на интимност с него. Дрейк отказала.

През последните седмици повече от десет жени излязоха с твърдения за сексуален тормоз от страна на Тръмп. Милиардерът отрича и ги определя като изцяло изфабрикувани. В събота той каза, че след президентските избори ще съди тези, които са повдигнали неверни обвинения срещу него.