Може да се спори дали Бионсе беше най-стилно облечената, носейки това... нещо на 33-ите MTV Video Music Awards в Медисън Скуеър Гардън.

Затова пък тя си тръгна от събитието, като спечели осем статуетки, включително в главната категория за видеоклип на годината с Formation и оживи сцената с 15-минутно изпълнение от силния си албум Lemonade, съобщава БНТ.

Бионсе спечели и наградата за най-добър видеоклип на певица с Hold Up, както и наградите за поп видео, за хореография, режисура, операторско майсторство, монтаж за Formation, както и за новаторско дълго видео Lemonade - категория, която беше въведена отново след 25-годишна пауза.

С многото си статуетки - вече 21 за цялата й кариерата, Бионсе подобри рекорда на Мадона, която има общо 20. Осем видео награди на MTV за една вечер са печелили само Лейди Гага и норвежците "А-ха". Шампион обаче е Питър Гейбриъл с 10 статуетки от времето на Sledgehammer.

Е, сега времената са различни и като че музиката постоянно отстъпва на суетата и парада на парите. Ако не ви се вярва, вижте този 6-часов репортаж от събитието.

Или пък снимките...