Няма много светлинки в катастрофалното решение Великобритания да напусне ЕС, но за една от малкото, а може би и най-смешната, трябва да благодарим на американския сатирик Чък Тингъл, пише Vox.com.

Тингъл, който е известен с наглед бездарно написаните си, но спечелили култови последователи истории, в които всяко нещо и всеки се превръща в гей, обръща внимание и на Великобритания. Новелата му "Нач..н от паунд: Станах гей заради социоикономическите ефекти от напускането на ЕС от Великобритания" (Pounded By The Pound: Turned Gay By The Socioeconomic Implications Of Britain Leaving The European Union ), превръща Острова в утопичен кошмар, където само най-силните и гейовете могат да оцелеят.

Ето ревюто, с което тя е представена в Amazon:

Когато Алекс научава, че Великобритания е решила да напусне ЕС, той е шокиран от това колко нормално изглежда всичко. Но спокойствието не трае дълго, след като Алекс е посетен от гигантска жива монета, идваща от близкото бъдеще.

В това ужасяващо бъдеще, когато Великобритания е напуснала ЕС, високи по 4 етажа автобуси лежат преобърнати из улиците на Лондон след провалил се план за съкращаване на разходите, кралските гвардейци са заменени от летящи рептили с автомати в ръце, а река Темза тече червена, пълна с гореща лава.

Сега Алекс и неговият привлекателен и чувствителен паунд трябва да се върнат назад във времето и да обърнат вота за европейска солидарност, доказвайки, че всичко от което се нуждаеш, е любов.

Еротичната история представлява 4200 думи на човешко-монетарен съюз, включвайки анален, орален, груб секс и жизнеутвърждаваща паунд-любов.

Книгата, която в момента е №1 бестселър в категорията "хорър еротика" на Amazon.com, започва как нашият герой Алекс се събужда с махмурлук в деня след вота за Брекзит. Алекс е изненадан, че всичко изглежда нормално, докато е посетен от гигантска, плуваща във въздуха чувствителна монета, наречена Пърбър, която го отвежда месец напред в бъдещето, за да му покаже една завладяна от хаос Великобритания.

Пърбър обяснява, че в мрачното бъдеще на юли всеки във Великобритания се е превърнал в гигантски летящ паунд, защото лирата се е обезценила дотолкова, че хората са избрали да станат монети.

Пърбър има нужда от Алекс, за да се върнат назад във времето и да обърнат резултата от вота, но единственият начин, по който може да стане пътуването, е двамата да правят непрекъснато секс.

В сцените се срещат реплики като "Ч..й ме, лиро! Аз искам да ме ч..ш така, както ние си го на....ме с този вот".

Британската инвазия на Тингъл беше оценена и от авторката на Хари Потър Джоан Роулинг, която написа за нея в туитър:

"Книгата е истинска, ревюто е истинско и накрая открих нещо, за което да се посмея в цялата ужасяваща бъркотия."

Чък Тингъл е интернет знаменитост, автор на еротични разкази, провъзгласил се за най-добрия писател. На сайта си той обяснява, че е майстор по таекуондо (с почти черен колан) и че е е доктор по холистичен масаж, получил диплома от университета Да Врай.

Неговата книга "Космически хищници: Анална инвазия", беше номинирана в тазгодишните награди за научна фантастика "Хюго" в знак на протест срещу претенциозността на журито, което в миналогодишното им издание не раздаде призове в 5 от най-важните категории.

Спойлер:

Книгата на Тингъл за брекзита е с щастлив край.