2014-а не беше добра за 56-годишната Мадона в мъките ѝ да се държи на върха на попмузиката, сериозно атакуван от по-млади и гласовити певици. Най-лошото обаче дойде от хакерското попълзновение, след което над 20 нови нейни песни отлетяха из интернет просторите, без тя да се усети. В отговор Мадона реши да пусне още 6 нови композиции в iTunes, обаче песните хич не се харесаха на публиката.

Бясната певица обвини за всичко хакерите и сравни действията им с тероризъм. "Това е истински терор! За какъв дявол някои хора мечтаят да унищожат самия процес на създаване на художествени ценности? Защо трябва да крадете? Защо просто не ми позволите да завърша своя нов албум?!", проплака бившата мегазвезда.

Днес Мадона отива по-далеч, като публикува в своята страница в Instagram серия фотографии, като обяснение на позициите си. На една от тях певицата е запечатана със заключена от златна верига уста.

"Има някои, които искат да замлъкна завинаги, но няма да им се получи! В нашия свят до ден днешен има дискриминация срещу жените. Съществуват хора, които искат успешните жени да враждуват помежду си, а това не може да бъде! Светът е достатъчно голям за всички нас и аз ще се боря до края на дните си за своите права на артист, човек и жена!" Такъв коментар е написала г-жа Мадона Луиз Вероника Чиконе в профила си.

Мадона: Ставам лоша!

Освен това тя публикува под един от фотосите текста на провокативна песен от новия албум, наречена "Unapologetic B***ch". Трябва да отбележим, че в актуалния рейтинг на iTunes тази композиция едва крета на 188-мо място. Въпреки това певицата не смята да сдава доброволно своите позиции в света на шоубизнеса: неотдавна тя направи топлес фотосесия, а медиите ѝ приписват поредна бурна връзка с много по-млад от нея мъж.

Премиерата на новия диск на Мадона Rebel Heart е планиран за 10 март 2015 г. Ако дотогава пак не се намесят хакерите...